Toediening

 

Toediening van Hyndolac
 
 
Hyndolac kan op diverse manieren gegeven worden:

 
1:Open de capsule en strooi het over vers vlees of blikvoer.Geef dit aan uw kat of hond.

 
2:Open de capsule en strooi dit in een schaaltje. Voeg wat lauwwarm water toe en vermeng dit. Laat de kat of hond het opdrinken.

 
3:Open de capsule en strooi het in bijvoorbeeld een eierdopje. Voeg een beetje lauwwarm water toe en vermeng de poeder in het water.Zuig het op in een spuitje en dien het de kat of hond toe. De meeste katten en honden vinden Hyndolac een tractatie!

 
4. Vaak vindt uw hond de Hyndolac capsule lekker en kan het als een 'gezond snoepje' worden gegeven. De eerste keer even de inhoud van de capsule laten proeven, zodat uw hond ontdekt hoe lekker het is. Daarna kan de capsule zo aan uw hond worden gegeven.
NB. Gebruik geen koud water om de Hyndolac op te lossen, Hyndolac lost niet op in koud water. Gebruik ook geen heet water, dan worden alle werkzame stoffen geneutraliseerd en heeft Hyndolac geen werking meer.Hyndolac dient uitsluitend in lauwwarm water opgelost te worden.
 
Bewaren
Hyndolac kan in de koelkast tot maximaal 2 graden Celsius tot een 1/2 jaar na productiedatum worden bewaard. Aangeraden wordt het in de vriezer te bewaren -18 graden Celsius, op deze manier is het wel tot 2 jaar na productiedatum bruikbaar te houden. Het is dus een gemakkelijk product om preventief in huis te hebben.
 
Copyright © 2009 Hyndolac.nl | Designed by Ladybird
 


 

 

Copyright          Location         Sitemap